Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1869g1513kcal29.3g314.6g0.9g56.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g748g209kcal4.5g44.5g1.5g18.7g
Peruna, vanha, kuorittu 748g569kcal14.1g115.9g1.5g7.5g
Selleri, annos 50g374g52kcal3.7g11.2g0g0g
Lanttu 748g216kcal7.5g34.4g2.2g13.5g
Vesi3738g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g94g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g935g1122kcal31.8g33.6g93.5g0g
Herne 748g515kcal37.8g70g3g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8561kcal263g1255g218.2g239.4g
Valittu annoskoko10000g4280kcal131.5g627.5g109.1g119.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2140kcal65.8g313.8g54.6g59.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644