Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow17g13kcal0.7g2.2g0.1g0.5g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g25g20kcal4.2g0g0.2g0g
Katkarapu 7.5g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g155kcal12.8g6.4g8g1.6g
Valittu annoskoko107g78kcal6.4g3.2g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g39kcal3.2g1.6g2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670