Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g31g84kcal5.5g0g6.9g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.2g7kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g227kcal12.8g5.2g16.8g1g
Valittu annoskoko107g113kcal6.4g2.6g8.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g57kcal3.2g1.3g4.2g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390