Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g82kcal12.2g3.8g1.8g1.8g
Valittu annoskoko107g41kcal6.1g1.9g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g20kcal3.1g1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.8g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616