Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g4.2g13kcal2.1g1.2g0g0.2g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g15g53kcal2g9.8g0.4g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.5g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g238kcal19.2g24.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko107g119kcal9.6g12.4g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna54g60kcal4.8g6.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g111kcal9g11.6g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870