Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g31g18kcal2.8g1.6g0.1g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)14g16kcal0.4g2.4g0.5g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä12g7.3kcal0.1g1.8g0g0.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.2g4.4kcal1.1g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä12g7.1kcal0.1g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g6.2g2.5kcal0g0.6g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g243kcal11.6g43.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko107g122kcal5.8g21.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal2.9g10.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g114kcal5.4g20.4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813