Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)31g25kcal1.1g3.8g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala19g60kcal2.8g11.1g0.5g1.9g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.7g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g315kcal14.8g33.4g13.6g3.8g
Valittu annoskoko107g157kcal7.4g16.7g6.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna54g79kcal3.7g8.4g3.4g1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.6g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979