Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g42g83kcal8.3g0g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen31g97kcal2.5g16.9g1.7g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g435kcal23.2g38.4g19.8g1g
Valittu annoskoko107g218kcal11.6g19.2g9.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g109kcal5.8g9.6g5g0.3g
Arvot/100g100g203kcal10.8g17.9g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946