Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g147kcal2.4g7.6g11.4g3.4g
Valittu annoskoko107g74kcal1.2g3.8g5.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g37kcal0.6g1.9g2.9g0.9g
Arvot/100g100g69kcal1.1g3.5g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730