Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 24g47kcal4.5g0g3.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g14g15kcal0.3g0.5g1.4g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g5.5g4.4kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g177kcal10.8g10.4g10g1.2g
Valittu annoskoko107g89kcal5.4g5.2g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g44kcal2.7g2.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5g4.9g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367