Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 16g17kcal1.3g2.2g0.1g1.1g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk11g4.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Fariinisokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g39g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g131kcal4.6g14.8g4.6g4.8g
Valittu annoskoko107g65kcal2.3g7.4g2.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna54g33kcal1.2g3.7g1.2g1.2g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914