Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Kevytmaito (Valio)13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g262kcal16.8g4.6g19.2g2.8g
Valittu annoskoko107g131kcal8.4g2.3g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g66kcal4.2g1.2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.1g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690