Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)29g12kcal0.5g2.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)29g10kcal0.5g2g0g0.4g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g19g16kcal0.9g3g0.1g1.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g30g68kcal5.7g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g213kcal15.2g14.8g10.4g3.6g
Valittu annoskoko107g106kcal7.6g7.4g5.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g53kcal3.8g3.7g2.6g0.9g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791