Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g46g24kcal2.6g2.4g0.4g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g16g16kcal2.7g0.2g0.5g0g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 1.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g99kcal11g7.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko107g50kcal5.5g3.8g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g25kcal2.8g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g46kcal5.1g3.5g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580