Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus24g80kcal5.4g12.4g0.9g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.7g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.6g20kcal2.3g0.2g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g278kcal22g29.6g7.6g3.4g
Valittu annoskoko108g139kcal11g14.8g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g70kcal5.5g7.4g1.9g0.9g
Arvot/100g100g129kcal10.2g13.7g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644