Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g28g30kcal6.7g0.3g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g28g19kcal0.4g4.2g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g14g5.6kcal0.1g1.1g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g5.6g20kcal1.5g2.9g0.2g0.5g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.6g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g157kcal17.4g17.6g1.4g1g
Valittu annoskoko107g78kcal8.7g8.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g39kcal4.4g4.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g73kcal8.1g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928