Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g1.1g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl2.2g13kcal0.5g0.1g1.1g0.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl5.6g2.8kcal0g0.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g28g17kcal0.1g4.2g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä14g24kcal0.1g6.2g0.1g0g
Flora Vanilla 12%28g53kcal1.3g4.5g3.4g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g28g18kcal3.1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g259kcal10.2g34.2g9.4g0.8g
Valittu annoskoko107g129kcal5.1g17.1g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g65kcal2.6g8.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301