Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.8g42kcal0.1g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.2g14kcal0.6g2.3g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow5.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g420kcal20.6g21.8g28g2.2g
Valittu annoskoko108g210kcal10.3g10.9g14g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g105kcal5.2g5.5g7g0.6g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.1g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564