Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 31g102kcal3.2g20.7g0.3g1g
Maitorahka (Pirkka)31g21kcal3.7g1.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g13g39kcal3.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g370kcal23.6g46.6g8.8g2g
Valittu annoskoko108g185kcal11.8g23.3g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna54g93kcal5.9g11.7g2.2g0.5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.7g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206