Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g25g35kcal5.2g0g1.7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g4.7g16kcal0.3g3.7g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g24g13kcal0.4g1.6g0.6g0.3g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g192kcal12.8g14.8g8.8g3.2g
Valittu annoskoko108g96kcal6.4g7.4g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna54g48kcal3.2g3.7g2.2g0.8g
Arvot/100g100g89kcal6g6.9g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045