Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 19g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)1g2.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives1g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Lohisäilyke10g10kcal1.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g118kcal5.2g10.4g5.8g2.4g
Valittu annoskoko108g59kcal2.6g5.2g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna54g30kcal1.3g2.6g1.5g0.6g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718