Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Suklaa tumma 19g97kcal0.7g10g5.8g1g
Sokeri 33g134kcal0g33g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g15g47kcal2.6g8.2g0.4g2g
Cashewpähkinä 7.8g45kcal1.6g1.5g3.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g921kcal14.4g105.8g48.6g6.6g
Valittu annoskoko108g460kcal7.2g52.9g24.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna54g230kcal3.6g26.5g12.2g1.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.2g22.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276