Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 39g43kcal8.5g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 13g9kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sieni tatti, hapero 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g6.8g10kcal1.8g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)15g5.3kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g167kcal22g7.4g3.2g1.6g
Valittu annoskoko108g84kcal11g3.7g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g42kcal5.5g1.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263