Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)41g14kcal1g2.7g0g1.2g
Minimaissi, Eldorado13g3.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.2kcal0.2g1.4g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä14g16kcal1.1g2.5g0.1g1.1g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g7.5g21kcal2.2g0.2g1.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.7g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl1.6g7kcal0.7g0.3g0.3g0.2g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g2.5g5kcal0g0g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g161kcal11.2g16.2g5.4g6.2g
Valittu annoskoko108g81kcal5.6g8.1g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna54g40kcal2.8g4.1g1.4g1.6g
Arvot/100g100g75kcal5.2g7.5g2.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482