KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g25g97kcal20.1g1.7g1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 9g29kcal1g5.4g0.2g0.5g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g8.3g47kcal1.9g1.6g4.1g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.4g17kcal1.6g0.4g1.1g1.6g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g39kcal0g0g4.5g0g
Hiiva, 50g3.3g2kcal0.4g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g515kcal54.6g18.4g25.6g5.2g
Valittu annoskoko108g258kcal27.3g9.2g12.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna54g129kcal13.7g4.6g6.4g1.3g
Arvot/100g100g239kcal25.3g8.5g11.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533