Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia63g88kcal10.6g0g5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.5g6.2kcal0.1g0.9g0.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g39g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g286kcal22.2g6.4g19g0g
Valittu annoskoko107g143kcal11.1g3.2g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna54g72kcal5.6g1.6g4.8g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435