Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)21g150kcal0.2g0.2g16.7g0g
Sokeri 29g119kcal0g29.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g832kcal12.4g106.8g38.6g3g
Valittu annoskoko108g416kcal6.2g53.4g19.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g208kcal3.1g26.7g9.7g0.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.7g18g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925