Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)47g59kcal8.9g1.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g238kcal20.4g9g13.4g1g
Valittu annoskoko108g119kcal10.2g4.5g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal5.1g2.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787