Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g13g47kcal3.6g0g3.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g1.7g0kcal0g0g0g1.7g
Riisijauho / -hiutale 11g41kcal0.9g9.1g0.1g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g3.5g2.6kcal0.2g0.4g0g2.5g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g9g11kcal1.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g514kcal15.6g27g37.4g11.8g
Valittu annoskoko108g257kcal7.8g13.5g18.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna54g129kcal3.9g6.8g9.4g3g
Arvot/100g100g239kcal7.2g12.5g17.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656