Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Makaroni, tumma 14g49kcal1.9g9g0.4g0.8g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%17g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g319kcal17.6g23.2g16.6g3.2g
Valittu annoskoko108g159kcal8.8g11.6g8.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna54g80kcal4.4g5.8g4.2g0.8g
Arvot/100g100g148kcal8.2g10.8g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341