Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo16g117kcal0g0g13.1g0g
Sokeri 16g67kcal0g16.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 22g19kcal0.2g4g0.1g0.4g
Taloussuklaa, Fazer11g56kcal0.4g6.1g3.3g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g754kcal9.8g94.8g36g4g
Valittu annoskoko107g377kcal4.9g47.4g18g2g
Annoskoko puolitettuna54g189kcal2.5g23.7g9g1g
Arvot/100g100g351kcal4.6g44.2g16.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328