Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g4.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Ruohosipuli 8.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g242kcal15.4g6.2g16.6g1.2g
Valittu annoskoko108g121kcal7.7g3.1g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal3.9g1.6g4.2g0.3g
Arvot/100g100g113kcal7.1g2.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850