Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 18g33kcal4.7g0g1.6g0g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g212kcal10.8g6g15.4g2g
Valittu annoskoko108g106kcal5.4g3g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna54g53kcal2.7g1.5g3.9g0.5g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358