Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g26g92kcal0.9g21.3g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.9g13kcal0.9g1.8g0.8g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.3g4.3kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g752kcal7g109.8g33g2.6g
Valittu annoskoko108g376kcal3.5g54.9g16.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g188kcal1.8g27.5g8.3g0.7g
Arvot/100g100g350kcal3.3g51.1g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002