Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Kookoshiutale 3.8g25kcal0.3g0.2g2.5g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 61g24kcal0.1g5g0.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g11g67kcal2.1g0.5g6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.4g29kcal1.2g0.3g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g561kcal8.2g13.6g51.4g4g
Valittu annoskoko108g281kcal4.1g6.8g25.7g2g
Annoskoko puolitettuna54g140kcal2.1g3.4g12.9g1g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976