Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 96g37kcal0.3g6.8g0.1g3.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.2g14kcal0.3g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g175kcal1.2g20.8g8g6.6g
Valittu annoskoko108g88kcal0.6g10.4g4g3.3g
Annoskoko puolitettuna54g44kcal0.3g5.2g2g1.7g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.7g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598