Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g44g35kcal7.9g0g0.3g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 44g15kcal1.3g2.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g243kcal24.2g8.8g11.6g0.2g
Valittu annoskoko108g122kcal12.1g4.4g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal6.1g2.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.2g4.1g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407840