Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 13g17kcal0.3g3g0.3g0.4g
Fenkoli, annos 100g13g3.9kcal0.2g0.9g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g84kcal2g12.6g2.4g1.8g
Valittu annoskoko108g42kcal1g6.3g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g21kcal0.5g3.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g39kcal0.9g5.9g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094