Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis23g26kcal5.2g0g0.7g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g9g36kcal0.7g6.9g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)9g8kcal0.4g1.4g0g0.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.7g2.8kcal0g0.7g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 9g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g187kcal13.2g22g5g1.2g
Valittu annoskoko108g94kcal6.6g11g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g47kcal3.3g5.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.1g10.2g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91678