Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Uudet perunat keitetty33g25kcal0.6g5.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Keräkaali, 100g8.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g121kcal5g15.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko108g60kcal2.5g7.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g30kcal1.3g3.9g1g0.5g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745