Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kanaliemi rainbow 1 L52g26kcal2.1g0.5g2.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L8.8g4.4kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g116kcal6.6g5.4g8.2g1.6g
Valittu annoskoko108g58kcal3.3g2.7g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g29kcal1.7g1.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.5g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563