Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 59g16kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow17g14kcal0.8g2.5g0.1g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g87kcal4g14.6g0.8g4.8g
Valittu annoskoko108g44kcal2g7.3g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna54g22kcal1g3.7g0.2g1.2g
Arvot/100g100g40kcal1.9g6.8g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910