Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g29g15kcal0.4g3.2g0.1g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g153kcal10.6g6.6g9.4g0.8g
Valittu annoskoko108g77kcal5.3g3.3g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g38kcal2.7g1.7g2.4g0.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901