Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g147kcal13g4.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko108g73kcal6.5g2.4g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g37kcal3.3g1.2g2g0.2g
Arvot/100g100g68kcal6g2.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891