Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä20g8kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g31g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)39g113kcal5.1g0.5g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g266kcal11.8g8g21.6g2g
Valittu annoskoko108g133kcal5.9g4g10.8g1g
Annoskoko puolitettuna54g66kcal3g2g5.4g0.5g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991