Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g3.2g10kcal0.4g2g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 18g23kcal3.8g0g0.9g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g167kcal11.4g12.4g8g3.6g
Valittu annoskoko108g84kcal5.7g6.2g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g42kcal2.9g3.1g2g0.9g
Arvot/100g100g78kcal5.3g5.8g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970