Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g156g172kcal28.2g3.1g4.7g0g
Katkarapu 188g128kcal27.1g0g2.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore13g3.1kcal0g1.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Kurkku, tuore188g19kcal1.1g3.2g0.2g1.3g
Jäävuorisalaatti, rapea250g25kcal2.8g2g0.5g3g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g817kcal123g40.2g17g17.4g
Valittu annoskoko1070g409kcal61.5g20.1g8.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna535g204kcal30.8g10.1g4.3g4.4g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616