Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g350g210kcal13g25.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 145g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 121g379kcal12.7g71.6g2.7g6.6g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12g0.3g9.9g0g
Tonnikala vedessä 263g275kcal59g0g3.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g88g228kcal26.3g1.8g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g2900kcal283.2g206g102.8g13.2g
Valittu annoskoko1071g1450kcal141.6g103g51.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna536g725kcal70.8g51.5g25.7g3.3g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933