Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.2g2.6g7.7g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g224g763kcal29.2g151.5g3.8g11.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g25g36kcal2.2g6.2g0.3g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow25g43kcal0.1g1g4.3g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g140g28kcal0.8g4.9g0.4g2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g135g42kcal2.4g8.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3573kcal114g649.8g50.8g43.2g
Valittu annoskoko1071g1787kcal57g324.9g25.4g21.6g
Annoskoko puolitettuna536g893kcal28.5g162.5g12.7g10.8g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478