Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3375g243kcal41.2g15.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Hermesetas, annos 5g37g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml75g16kcal6.1g0g0.2g0.1g
Kookoshiutale 37g248kcal3g2.4g24.2g6.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g831kcal6g9g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3380kcal174.4g55.6g269.4g12.4g
Valittu annoskoko1071g1690kcal87.2g27.8g134.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna536g845kcal43.6g13.9g67.4g3.1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512